ONS ASSORTIMENT

Voor al het lekkers moet u bij ons zijn…

Met al dat lekkers bedoelen we dagelijkse verswaren zoals brood, vleeswaren, kaas, verse kip, fruit, zuivel en biologische producten. Maar ook lekkernijen voor een gezellig avondje of in het weekend zoals vers gebrande nootjes, banket, chocolade, speciaal bieren, wijnen, Hollandse- en buitenlandse kazen, snacks uit de grill, luxe vleeswaren… kortom te veel om op te noemen.

deeg_kneden_brood_1200px

Brood & Banket

Onze warme bakker, Kraayennest uit Nijmegen bakt elke nacht de lekkerste broden en broodjes. Beroemd zijn de Limburgse vlaaien van Bakkerij Kraayennest en de desem- en vloerbroden! Zijn assortiment vullen wij aan met verse harde broodjes en croissants van Croustico uit België.

Sperziebonen_0087_lr

Groente & Fruit

Ons fruit komt van Landgoed Croy uit Aarle-Rixtel: van appels tot peren en van aardbeien tot asperges. Een mooi assortiment groente maakt deze afdeling kompleet!

grillworst_1200px

Vlees, Vleeswaren & Grill

Dagelijks vers gesneden, vers gegrild en vers bereid: onze kip is wereldberoemd in Beek en Donk en omstreken. En wat dacht u van onze spareribs!

kaas1-1200px

Hollandse & Buitenlandse kaas

Van jong tot en met overjarig, van brie tot aan de Chaumes en van Croy bierkaas tot aan Lutjewinkel: onze kaasafdeling herbergt alles op het gebied van kaas!

noten_handen_1200px

Noten & Zuidvruchten

Vers gebrande nootjes…de geur alleen al! Wij hebben diverse samengestelde mixen van de lekkerste pinda’s en noten. En ook voor de gezondheidsnoten bent u bij ons aan het juiste adres: groot of klein verpakt, voor ieder wat wils!

druiven_wijn_1200px

Wijnen & Speciaalbieren

100 soorten speciaalbieren, gespecialiseerd in bieren uit de regio (Croy, Laarbeeks Blond, Stadsbrouwerij Eindhoven en Hooglander) en voor elke gerecht een passende wijn: wij stellen u niet teleur!

aardappel_snijden-1200px

Diepvries

De lekkerste, ambachtelijke snacks, de dikste frieten, de smakelijkste soepen, heerlijke bavarois puddingen, super malse saté en…specialist in gluten- en lactosevrije snacks!

day-of-birth-3115764_1920

Geschenken

Ruim gesorteerd in geschenken in lage en hoge prijsklassen en alles er tussenin! Van leuke bonbondoosjes tot bierpakketten en van een mooi verpakte fles wijn tot een delicatessenpakket!

fruitplukken-1200px

100% natuurlijk

Biologisch is heel logisch! Daarom hebben wij een groot assortiment biologische producten in de dagelijkse sfeer: van jam tot pasta en van vruchtensap tot thee. Bijna 1000 verschillende gezonde alternatieven onder één dak!